Retete naturiste
+4
martagabriela
Sidy
lumi
diana
8 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Retete naturiste
Eu mai stiu ca sucul de cartofi cruzi ,baut dimineata ,cite un paharel inainte de micul dejun ,ajuta diabeticii de tip2.
Sucul de ridiche neagra este bun si pentru alergici-tuse alergica ;pentru asta ,seara,se taie o ridiche in doua,se scobesc jumatatile si se pune zahar in scobituri .a doua zi dimineata se bea lichidul format -
Sucul de rosii ,proaspat ,ajuta la slabit
Sucul de ridiche neagra este bun si pentru alergici-tuse alergica ;pentru asta ,seara,se taie o ridiche in doua,se scobesc jumatatile si se pune zahar in scobituri .a doua zi dimineata se bea lichidul format -
Sucul de rosii ,proaspat ,ajuta la slabit
mari a scris:Legumele consumate proaspete, sub forma de sucuri, sunt excelente pentru a-ti mentine sau reda sanatatea. Afla care sunt cele mai hranitoare sucuri de legume si ce poti trata cu ele!
1. Sucul de ridiche neagra te scapa de tuse
Un remediu dulce si reconfortant, sucul de ridiche neagra este ideal in caz de bronsite, tuse, viroze sau de gripe, datorita continutului mare de vitamina C si de calciu.
Cum sa-l folosesti: Dai o ridiche prin razatoare, o lasi trei ore, iar la sfarsit o storci pentru a obtine sucul. Este de ajuns sa iei sase lingurite de suc de ridiche neagra pe zi, ca sa-ti calmeze tusea si sa scapi de raceala sau de gripa.
Extrasfat: Copiii ar fi bine sa ia cate trei lingurite de suc pe zi.
2. Sucul de telina, depurativ natural
Pentru a elimina toxinele din organism, sucul de telina este exact ce ai nevoie. Stimuleaza transpiratia, drenarea bilei si elimina gazele intestinale.
Cum sa-l folosesti:In fiecare zi, bea cate trei pahare de suc de telina.
Extrasfat: Pentru eficacitate maxima, cura cu suc de telina este bine sa fie tinuta timp de 15-20 de zile.
3. Sucul de castraveti dizolva pietrele la rinichi
Racoritor, sucul de castraveti este un bun diuretic si da rezultate in bolile de rinichi, cum este litiaza renala.
Cum sa-l folosesti: Amesteci 200 ml de suc de castraveti cu 200 ml de suc de morcovi si de ridiche neagra, plus putina miere.
Extrasfat: La fel de bun este amestecul de suc de castraveti, morcovi si de sfecla rosie.
4.Sucul de cartofi trateaza ulcerul
Baut crud, sucul de cartofi cicatrizeaza mucoasele aparatului digestiv, indeosebi mucoasa stomacala, datorita mineralelor pe care le contine (cupru, calciu, magneziu), dar si unei enzime din celulele vegetale.
Cum sa-l folosesti: Pentru un gust usor de suportat, bea acest suc in amestec cu suc de morcovi. Pentru ulcer gastroduodenal, timp de o luna bea o jumatate de pahar cu suc, de patru-cinci ori pe zi.
Extrasfat: Pentru diabetici, este indicata o cura de zece zile cu acest suc.
5. Sucul de ardei gras intareste firele de par
Datorita continutului sau de siliciu, sucul de ardei gras intareste unghiile si radacina parului. De asemenea, il poti incerca si atunci cand te supara crampele sau cand te simti balonat.
Cum sa-l folosesti: Cu o jumatate de ora inainte de mesele principale, bea cate un pahar cu suc de ardei gras, cu inghitituri mici.
Extrasfat: Sucul este mai eficient daca il combini astfel: o parte suc de ardei gras, doua parti de suc de spanac si doua de suc de morcovi.
6. Sucul de ceapa combate ateroscleroza
Una dintre cele mai raspandite afectiuni, ateroscleroza, manifestata prin ingrosarea peretilor arterelor, poate fi combatuta cu ajutorul sucului de ceapa.
Cum sa-l folosesti: In sucul obtinut dintr-un kilogram de ceapa rosie adaugi 300 de grame de miere. Tii sucul la frigider si iei din el 50 ml pe zi, timp de trei-patru luni.
Extrasfat: Un pahar de suc de ceapa pe zi, diluat cu putina apa, suc de telina sau de morcovi, alunga astenia.
7. Sucul de rosii, bun pentru inima
Acest suc are proprietatea de a micsora vascozitatea sangelui, prin urmare reduce riscul afectiunilor vasculare, precum cardiopatia ischemica sau insuficienta cardiaca.
Cum sa-l folosesti: Tine o cura de o luna, in care bei cate 200 ml de suc de rosii de trei ori pe zi.
Extrasfat: Sucul se bea imediat dupa preparare.
8. Sucul de sfecla scade tensiunea
Continutul mare de nitrati naturali pe care il are sucul de sfecla rosie dilata vasele de sange si-ti este de ajutor daca ai hipertensiune arteriala.
Cum sa-l folosesti: Bea cate un pahar de suc pe zi, in trei reprize.
Extrasfat: Bea suculcombinat cu alte sucuri, precum cel de morcovi.
9. Sucul de sparanghel, un bun diuretic
Cura cu suc de sparanghel este eficienta in cazul tulburarilor renale. Are actiune diuretica datorita unei substante numite sparanghina.
Cum sa-l folosesti: Se bea un pahar pe zi, indoit cu putin suc de morcovi.
Extrasfat: In combinatie cu suc de telina, alunga oboseala.
--
Re: Retete naturiste
Primaria oraselului francez Pince din nord-vestul Frantei va inmana gratuit tuturor doritorilor din urbea lor cate o pereche de pasari de curte, gaina si cocos. Autoritatile locale vor face aceasta deoarece devine tot mai scump sa colectezi si sa dispui de deseurile menajere. Hranindu-se cu acestea, gainile vor ajuta municipalitatea sa economiseasca, dar si pe stapanii lor, care vor beneficia de oua in schimbul catorva cojite de mar sau de cartof...! "Totul a inceput ca o gluma, dar ne-am dat seama ca e o idee foarte buna", a declarat primarul localitatii pentru televiziunea franceza France 3 TV. In curand, va fi extrem de cool sa fie si la ei acasa tot ca pe la noi
Re: Retete naturiste
Purificarea apei prin congelarea parţială
Cea mai mare parte a populaţiei nu bea apă de la robinet deoarece se teme de microbi, o temere justificată. Dar ce aţi spune dacă aţi afla că apa de la robinet poate fi purificată printr-o metodă foarte simplă? Este ceva facil de făcut şi nu presupune nicio cheltuială! Iată despre ce este vorba.
Poate influenţa metabolismul
Se umplu cu apă două sticle de plastic de un litru şi jumătate şi se ţin la temperatura camerei timp de 24 de ore, pentru a se decanta impurităţile şi pentru a se elimina clorul (le ţineţi fără dop). După aceea le aşezaţi cu dopul bine închis în congelator pentru două-trei ore, până când veţi constata că pe pereţii sticlei s-a depus un strat de circa trei milimetri de gheaţă.
Scoateţi sticlele, spargeţi gheaţa prin apăsarea fermă pe pereţii
plasticului, apoi strecuraţi apa prin tifon într-un vas curat. Apa rezultată este purificată, numai bună de băut, iar cea îngheţată este apă grea sau deuterizată!
Explicaţia purificării apei în acest fel este simplă: apa ce îngheaţă este cea care conţine deuteriu, ce are punctul de îngheţare mai ridicat decât apa curată, la +3ºC. Biologii au arătat că reducerea conţinutului de deuteriu poate influenţa metabolismul şi regimul de funcţionare a celulei vii,ajungându-se la stoparea dezvoltării şi chiar la dispariţia celulei tumorale!
Lichidul pur
Dacă doriţi să scăpaţi şi de alte substanţe nocive din apă, cum ar fi fenolii, azotaţii şi pesticidele, este bine ca apa obţinută în faza
anterioară să o puneţi din nou la congelator. După ce o lăsaţi patru-cinci ore, aruncaţi de data aceasta apa neîngheţată şi păstraţi gheaţa la temperatura camerei. Când s-a topit, aţi obţinut apa suprauşoară sau pură.
Impurităţile coboară punctul de îngheţare la -3ºC, deci au rămas
neîngheţate. Aceasta este explicaţia.
Apa astfel epurată are efecte curative: fluidifică sângele şi limfa,
stimulează metabolismul, este antioxidantă şi uşor diuretică, fiind indicată în boli cardiovasculare, renale şi cancer.
Cea mai mare parte a populaţiei nu bea apă de la robinet deoarece se teme de microbi, o temere justificată. Dar ce aţi spune dacă aţi afla că apa de la robinet poate fi purificată printr-o metodă foarte simplă? Este ceva facil de făcut şi nu presupune nicio cheltuială! Iată despre ce este vorba.
Poate influenţa metabolismul
Se umplu cu apă două sticle de plastic de un litru şi jumătate şi se ţin la temperatura camerei timp de 24 de ore, pentru a se decanta impurităţile şi pentru a se elimina clorul (le ţineţi fără dop). După aceea le aşezaţi cu dopul bine închis în congelator pentru două-trei ore, până când veţi constata că pe pereţii sticlei s-a depus un strat de circa trei milimetri de gheaţă.
Scoateţi sticlele, spargeţi gheaţa prin apăsarea fermă pe pereţii
plasticului, apoi strecuraţi apa prin tifon într-un vas curat. Apa rezultată este purificată, numai bună de băut, iar cea îngheţată este apă grea sau deuterizată!
Explicaţia purificării apei în acest fel este simplă: apa ce îngheaţă este cea care conţine deuteriu, ce are punctul de îngheţare mai ridicat decât apa curată, la +3ºC. Biologii au arătat că reducerea conţinutului de deuteriu poate influenţa metabolismul şi regimul de funcţionare a celulei vii,ajungându-se la stoparea dezvoltării şi chiar la dispariţia celulei tumorale!
Lichidul pur
Dacă doriţi să scăpaţi şi de alte substanţe nocive din apă, cum ar fi fenolii, azotaţii şi pesticidele, este bine ca apa obţinută în faza
anterioară să o puneţi din nou la congelator. După ce o lăsaţi patru-cinci ore, aruncaţi de data aceasta apa neîngheţată şi păstraţi gheaţa la temperatura camerei. Când s-a topit, aţi obţinut apa suprauşoară sau pură.
Impurităţile coboară punctul de îngheţare la -3ºC, deci au rămas
neîngheţate. Aceasta este explicaţia.
Apa astfel epurată are efecte curative: fluidifică sângele şi limfa,
stimulează metabolismul, este antioxidantă şi uşor diuretică, fiind indicată în boli cardiovasculare, renale şi cancer.
Re: Retete naturiste
5 BENEFICII ALE MIRACULOASELOR FRUCTE GOJI, PENTRU FRUMUSETE SI SILUETA
Se spune, despre fructele goji, ca reprezinta cel mai puternic antioxidant, existent la ora actuala. Contine de 500 de ori mai multa vitamina C, decit portocalele, mai multi aminoacizi, decit polenul, si mai mult caroten, decit orice alt aliment, din cite exista. Aduce organismului toate vitaminele, mineralele si oligoelementele, de care are nevoie. Reprezinta o excelenta sursa de grasimi si proteine vegetale, sanatoase. Pe scurt, se pare ca fructele Goji ocupa un loc fruntas, in topul alimentelor-minune.
Iata 5 beneficii, dintr-o lista lunga, pe care le aduc aceste fructe, organismului tau:
1. O lingurita de fructe, mincate dimineata, pe stomacul gol, iti ofera energie, stare de buna dispozitie, ajuta tranzitul intestinal, regleaza nivelul zaharului, din singe, si te ajuta sa slabesti, prin limitarea procesului de peroxidare a lipidelor.
2. Consumat zilnic, acest fruct ajuta la sporirea imunitatii, la imbunatatirea sistemului cardio-vascular si la cresterea acuitatii vizuale. La persoanele peste 65 de ani, reduce riscul de a-si pierde vederea.
3. Consumate zilnic, cu 30 de minute inainte de micul dejun, fructele goji combat stresul, anxietatea si starile de nervozitate. De asemenea, ajuta la imbunatatirea memoriei.
4. O cana cu ceai, facut din fructe Goji, bauta zilnic, ajuta la marirea libidoului, imbunatateste functia sexuala si regleaza sistemul hormonal.
5. Cremele faciale, cu continut de Goji, reprezinta o excelenta solutie antirid si antiimbatrinire. Fructele Goji imbunatatesc structura de colagen a pielii, refac fibra musculara si regenereaza ADN-ul. - HIMALAYAN GOJI CREAM - un produs nou, unisex
Fructele, din continut, sint crescute natural, si fac minuni, pe pielea ta, alaturi de alti ingredienti renumiti, in lupta cu ridurile.
Fructele Goji pot fi consumate, ca atare, sau pot fi incluse in salate, mincaruri, ciorbe si prajituri. Pot fi preparate sub forma de ceai sau de smoothie. De asemenea, le poti pune in iaurt, la micul dejun.
Se spune, despre fructele goji, ca reprezinta cel mai puternic antioxidant, existent la ora actuala. Contine de 500 de ori mai multa vitamina C, decit portocalele, mai multi aminoacizi, decit polenul, si mai mult caroten, decit orice alt aliment, din cite exista. Aduce organismului toate vitaminele, mineralele si oligoelementele, de care are nevoie. Reprezinta o excelenta sursa de grasimi si proteine vegetale, sanatoase. Pe scurt, se pare ca fructele Goji ocupa un loc fruntas, in topul alimentelor-minune.
Iata 5 beneficii, dintr-o lista lunga, pe care le aduc aceste fructe, organismului tau:
1. O lingurita de fructe, mincate dimineata, pe stomacul gol, iti ofera energie, stare de buna dispozitie, ajuta tranzitul intestinal, regleaza nivelul zaharului, din singe, si te ajuta sa slabesti, prin limitarea procesului de peroxidare a lipidelor.
2. Consumat zilnic, acest fruct ajuta la sporirea imunitatii, la imbunatatirea sistemului cardio-vascular si la cresterea acuitatii vizuale. La persoanele peste 65 de ani, reduce riscul de a-si pierde vederea.
3. Consumate zilnic, cu 30 de minute inainte de micul dejun, fructele goji combat stresul, anxietatea si starile de nervozitate. De asemenea, ajuta la imbunatatirea memoriei.
4. O cana cu ceai, facut din fructe Goji, bauta zilnic, ajuta la marirea libidoului, imbunatateste functia sexuala si regleaza sistemul hormonal.
5. Cremele faciale, cu continut de Goji, reprezinta o excelenta solutie antirid si antiimbatrinire. Fructele Goji imbunatatesc structura de colagen a pielii, refac fibra musculara si regenereaza ADN-ul. - HIMALAYAN GOJI CREAM - un produs nou, unisex
Fructele, din continut, sint crescute natural, si fac minuni, pe pielea ta, alaturi de alti ingredienti renumiti, in lupta cu ridurile.
Fructele Goji pot fi consumate, ca atare, sau pot fi incluse in salate, mincaruri, ciorbe si prajituri. Pot fi preparate sub forma de ceai sau de smoothie. De asemenea, le poti pune in iaurt, la micul dejun.
Tu faci cumpărături anticancer?
Tu faci cumpărături anticancer?
Nu e zi în care să nu se vorbească despre cancer şi despre leacurile anticancer. Umanitatea este în aşteptarea unui tratament revoluţionar care să ducă la dispariţia acestei cumplite boli. Dar v-aţi gândit vreodată că de fiecare dată când faceţi cumpărăturile puteţi achiziţiona alimente anticancer? Iată care sunt sfaturile celebrului doctor Oz pentru prevenirea celei mai cumplite dintre bolile acestui secol.
Aprozarul anticancer
Când mergeţi la aprozar nici prin cap nu vă trece că fiecare legumă cu frunze verzi pe care o cumpăraţi vă ţine departe de cancer.
Rucola, de exemplu, conţine două substanţe care luptă împotriva cancerului: chempferol şi quercitină. Studii recente relevă faptul că o dietă care conţine rucola reduce riscul apariţiei cancerului la plămâni.
Sfat: Alegeţi doar frunzele tinere, sunt mai dulci şi au gust de nucă. Când sunt mai mature, frunzele devin mai amărui.
La rândul lor, bananele previn apariţia cancerului la sân datorită unor substanţe denumite catechine şi delfinidină. Acest ultim compus se mai regăseşte în cantităţi substanţiale în coacăzele negre.
Sfat:Jumătate de banană pe zi, la micul dejun, este o modalitate plăcută de a lupta împotriva cancerului.
Citricele sunt şi ele un aliat în lupta anticancer. Portocalele, mandarinele şi clementinele conţin hesperidină şi naringerină, care ajută la reducerea riscului de a dezvolta cancer esofagian.
Sfat:Substanţele anticangerigene se găsesc şi în coajă. Dacă vă îngrijorează aspectul pesticide acumulate în coaja fructelor, puteţi apela la cele ecologice. Spălaţi foarte bine fructul înainte de a rade coaja.
Luptă împotriva cancerului cu peşte şi fructe de mare
Raionul pescărie din orice supermarket este o sursă de sănătate. Despre somon se ştie cât este de bun în lupta anticancer. Dar ştiaţi că şi calamarul este o armă eficace împotriva cancerului la sân? Bogat în acizi graşi omega 3 şi agenţi antiangiogenici, calamarul “înfometează” celulele cancerigene. Chiar dacă este extrem de sănătos, nu vă păcăliţi singuri! Dacă-l prăjiţi îşi pierde efectele benefice şi, în plus, conţine şi foarte multe calorii. Cea mai bună motalitate de a găti calamarul este să-l faceţi sote (într-o tigaie inoxidabilă, cu puţin usturoi şi ulei de măsline, de exemplu).
Sfat:Alegeţi la magazin calamarul curăţat de piele şi tentacule. În acest fel, acasă nu trebuie decât să-l tăiaţi inele şi să-l puneţi în tigaie. În câteva minute e gata.
Cum te protejează de cancer alimentele congelate
Dovleacul este un ingredient anticancer extrem de eficace. Nu-l găsiţi în tot timpul anului, însă puteţi căuta la supermarket versiunea congelată. Sau puteţi să-l tăiaţi în cuburi şi să-l stocaţi la congelator. Dovleacul conţine doi compuşi anticancer – luteina şi zeaxantina – care protejează organismul de cancerul sistemului limfatic. Sfat: Dacă adaugaţi şi puţină scorţişoară, vă asiguraţi că încă un aliment anticancer va intra în dieta voastră.
Lactatele şi cancerul
Nu ocoliţi raionul lactate crezând că nu are nimic de oferit în lupta anticancer. Anumite tipuri de brânză precum Jarslberg, gouda sau edam pot ajuta la prevenirea cancerului la plămâni.
Sfat:Nu cumpăraţi prea multă brânză de-odată. Este suficient să mâncaţi o dată la câteva zile. Nu depozitaţi aceste tipuri de brânză în folie de plastic. Pentru a le conserva corespunzător, împachetaţi feliile în hârtie cerată sau pergament, apoi puneţi-le în pungi de plastic. Astfel brânza rămâne moale şi nu îşi pierde gustul.
Voi obişnuiţi să cumpăraţi alimentele de mai sus?
Nu e zi în care să nu se vorbească despre cancer şi despre leacurile anticancer. Umanitatea este în aşteptarea unui tratament revoluţionar care să ducă la dispariţia acestei cumplite boli. Dar v-aţi gândit vreodată că de fiecare dată când faceţi cumpărăturile puteţi achiziţiona alimente anticancer? Iată care sunt sfaturile celebrului doctor Oz pentru prevenirea celei mai cumplite dintre bolile acestui secol.
Aprozarul anticancer
Când mergeţi la aprozar nici prin cap nu vă trece că fiecare legumă cu frunze verzi pe care o cumpăraţi vă ţine departe de cancer.
Rucola, de exemplu, conţine două substanţe care luptă împotriva cancerului: chempferol şi quercitină. Studii recente relevă faptul că o dietă care conţine rucola reduce riscul apariţiei cancerului la plămâni.
Sfat: Alegeţi doar frunzele tinere, sunt mai dulci şi au gust de nucă. Când sunt mai mature, frunzele devin mai amărui.
La rândul lor, bananele previn apariţia cancerului la sân datorită unor substanţe denumite catechine şi delfinidină. Acest ultim compus se mai regăseşte în cantităţi substanţiale în coacăzele negre.
Sfat:Jumătate de banană pe zi, la micul dejun, este o modalitate plăcută de a lupta împotriva cancerului.
Citricele sunt şi ele un aliat în lupta anticancer. Portocalele, mandarinele şi clementinele conţin hesperidină şi naringerină, care ajută la reducerea riscului de a dezvolta cancer esofagian.
Sfat:Substanţele anticangerigene se găsesc şi în coajă. Dacă vă îngrijorează aspectul pesticide acumulate în coaja fructelor, puteţi apela la cele ecologice. Spălaţi foarte bine fructul înainte de a rade coaja.
Luptă împotriva cancerului cu peşte şi fructe de mare
Raionul pescărie din orice supermarket este o sursă de sănătate. Despre somon se ştie cât este de bun în lupta anticancer. Dar ştiaţi că şi calamarul este o armă eficace împotriva cancerului la sân? Bogat în acizi graşi omega 3 şi agenţi antiangiogenici, calamarul “înfometează” celulele cancerigene. Chiar dacă este extrem de sănătos, nu vă păcăliţi singuri! Dacă-l prăjiţi îşi pierde efectele benefice şi, în plus, conţine şi foarte multe calorii. Cea mai bună motalitate de a găti calamarul este să-l faceţi sote (într-o tigaie inoxidabilă, cu puţin usturoi şi ulei de măsline, de exemplu).
Sfat:Alegeţi la magazin calamarul curăţat de piele şi tentacule. În acest fel, acasă nu trebuie decât să-l tăiaţi inele şi să-l puneţi în tigaie. În câteva minute e gata.
Cum te protejează de cancer alimentele congelate
Dovleacul este un ingredient anticancer extrem de eficace. Nu-l găsiţi în tot timpul anului, însă puteţi căuta la supermarket versiunea congelată. Sau puteţi să-l tăiaţi în cuburi şi să-l stocaţi la congelator. Dovleacul conţine doi compuşi anticancer – luteina şi zeaxantina – care protejează organismul de cancerul sistemului limfatic. Sfat: Dacă adaugaţi şi puţină scorţişoară, vă asiguraţi că încă un aliment anticancer va intra în dieta voastră.
Lactatele şi cancerul
Nu ocoliţi raionul lactate crezând că nu are nimic de oferit în lupta anticancer. Anumite tipuri de brânză precum Jarslberg, gouda sau edam pot ajuta la prevenirea cancerului la plămâni.
Sfat:Nu cumpăraţi prea multă brânză de-odată. Este suficient să mâncaţi o dată la câteva zile. Nu depozitaţi aceste tipuri de brânză în folie de plastic. Pentru a le conserva corespunzător, împachetaţi feliile în hârtie cerată sau pergament, apoi puneţi-le în pungi de plastic. Astfel brânza rămâne moale şi nu îşi pierde gustul.
Voi obişnuiţi să cumpăraţi alimentele de mai sus?
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Feb 09, 2019 6:12 pm Scris de Geta
» POEZII SI POETI
Sam Feb 03, 2018 8:53 pm Scris de Geta
» Sa ne amuzam
Sam Dec 09, 2017 4:32 pm Scris de Geta
» GLUME, BANCURI
Mier Dec 06, 2017 3:42 pm Scris de Geta
» cutiuta cu pozele mele
Vin Noi 03, 2017 6:51 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2
Vin Noi 03, 2017 3:20 pm Scris de Geta
» CUGETARI......
Vin Oct 06, 2017 10:24 pm Scris de Geta
» La multi ani "Fete si baieti in bucatarie " !
Dum Dec 25, 2016 6:35 pm Scris de Geta
» curiozitati
Joi Sept 29, 2016 6:09 pm Scris de Geta
» Ce muzica ascultam
Mier Iul 13, 2016 8:29 pm Scris de Geta
» Ce citim ...
Mar Iul 12, 2016 9:14 pm Scris de Geta
» Lulu - La multi ani !
Vin Mai 13, 2016 2:40 pm Scris de Geta
» Rugaciune pentru omenire
Dum Apr 24, 2016 5:50 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2
Dum Apr 17, 2016 3:51 pm Scris de Geta
» La multi ani Diana!
Mier Apr 06, 2016 12:47 pm Scris de Doina Ghidu
» La multi ani Doina Ghidu!
Mier Apr 06, 2016 12:47 pm Scris de Doina Ghidu
» Paste fericit!
Sam Mar 26, 2016 10:58 pm Scris de Geta
» Gabi -La multi ani !
Vin Mar 18, 2016 10:55 pm Scris de Geta
» ARTA SI ARTISTI
Dum Feb 14, 2016 10:41 pm Scris de Geta
» Colinde, colinde...
Mar Dec 22, 2015 2:01 pm Scris de Geta
» La multi ani Delia
Dum Dec 06, 2015 3:46 pm Scris de martagabriela
» La o altfel de cafea 2
Vin Noi 20, 2015 8:15 am Scris de iuli
» Donare de sange
Mar Noi 03, 2015 11:04 am Scris de Doina Ghidu
» LA MULTI ANI DOINITA VARGA!
Lun Oct 05, 2015 11:07 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Nico- 15 septembrie
Mier Sept 16, 2015 6:03 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Daniela- 9 sept
Mier Sept 09, 2015 6:13 pm Scris de Daniela
» Noi si nepotii
Dum Sept 06, 2015 7:41 am Scris de Sidy
» CASATORIE aniversari
Mier Sept 02, 2015 11:02 pm Scris de martagabriela
» LA MULTI ANI ,MONE-OOOOOOOOKKKKKKKKKEEEEEEYYYYYYYYYY
Joi Aug 27, 2015 7:15 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Anena !
Vin Aug 14, 2015 10:57 pm Scris de maria mihalache